Grattis Jessica!

Under midsommarveckan var det cybercrop på Svensk Scrapbooking och Annas Scrapbooking sponsrade en tävling där deltagarna skulle använda en förstoring på sin LO. Det kom in många smaskiga bidrag och kreativiteten flödade. Här nedan ser ni vinnar-lon som Jessica "Coffeeaddicted" vann med. Visst är den fin?
Grattis Jessica!!!!


Gör dina egna glasunderlägg

Jag fick i uppgift att göra något annat än layouter och kort och då blev det några glasunderlägg. Superduperenkla att tillverka!! Jag har använt klinkersplattor i storleken 10*10 och stämplat med svart stämpeldyna från Staz on. Valde att färglägga en detalj på varje platta och det gjorde jag med twinklar. Kommer definitivt att göra fler!


Dop och namngivning

Denna månad fick jag i uppdrag att göra kort till dop och namngivningskalas. Jag har fått härliga papper från Inkido och DCWV i pasteller, rååååsa, babyblått och lite sommargrönt.  Dessutom stämplar från Inkido och Making Memories (flourishes). Jag har gjort enkla och snabbgjorda varianter med tanke på att man kanske ska göra många...

Bland flygplan och Lego!

Åhh vilka fina dies Quickutz har släppt denna månad! Jag var bara tvungen att prova några med en gång! Det är slottet och flygplanet till Revolution som jag använt mig av här nedan av nyheterna(de ligger under *Nyheter* och Quickutz-Revolution i e-btuiken). Denna skylt ska hänga på dörren in till ett rum som ägarna inte vill städa så där väldigt ofta... Jag tror dock inte denna skylt hjälper heller utan det blir till att fortsätta tjata.
För övrigt har jag använt en sol-, myror-,Lego-, gräs-die och alfabetet Fiesta.

Trevlig Midsommar!

Under helgen ska jag fira midsommar i Mangskog med dans runt stången på "Nere gata", umgås med familjen, vännerna och äta god mat. Jag har även hunnit med ett bidrag till Midsommarcroppen på www.svenskscrapbooking.se. Jag hoppas ni tittar in alla utmaningar för det är fina priser. Butiken öppnar igen på tisdag kl 12:00.

På torsdag 26/6 2008 har vi öppet till kl 21:00 och alla som handlar får en liten present!

Under juli kommer butiken endast vara öppen på tisdagar kl 12:00-18:00 VÄLKOMNA!!!


På kortet har jag färgat in de olika papprena med distressdynor och stämplat med stämplar från Annas Scrapbooking och Inkido. Rosorna är färglagda med Promarkerpennor och den vita berömda pennan från Ranger(http://www.annasscrapbooking.e-butiken.se/?artnr=Inkssentials White P&cat_id=39 ).

Våga förstöra.....

Denna gång blev det två lite "rörigare" Lo´s, mest beroende på att jag satt och pratade med mina ungdomar under tiden. *s* Så kan det gå!! I början hade jag svårt att "förstöra" det fina scrap-materialet jag köpte, så här har jag återigen försökt utmana mig själv lite mer. Detta är ju olika hos alla, men det gjorde riktigt ont i min skaparsjäl att måla, riva på det köpta fina. På min LO "Fyrtio år" har jag målad på bokstavs-lacen, stämplat på blommorna och fyllt i med vit penna på det embossade pappret. Blommorna var perfekta att stämpla på! På min Lo "Sommarnöje" har jag klippt ut blommorna från det mönstrade pappret och dubblerat dem. Jag klippte även ut swirlsen från det mönstrade pappret. Bokstäverna klippte jag ut från lacen. Sedan gick jag lös med svart, grå och vit penna. Tack för titten!!

Min andra DT-LO för Juni

Här är en Lo med material som jag tycker passar perfekt för heritage-motiv, nämligen Kimberly Poloson. Det är både crackle och flossade ytor. Jag har använt både mönstrade papper och chipboard tags. Fjärilarna är utklippta ur ett av de mönstrade papperna. Även 7 Gypsies - Tag Quotes Pack - Family fick vara med på ett hörn och bli journaling. Jag klippte av själva "tag-delen". Stämplarna från See D´s "It´s all about time" var ett självklart val! Tack för titten!

Stort Foto!

Jag tycker det är en utmaning att skapa en LO  med ett stort foto (A4-storlek).
Det är svårare än man tror att få till det, tycker jag!
Här har jag skapat en Lo med ett foto som jag bara älskar.
Det är en bild av mig och min lillasyster från mitten på 80-talet.
Jag utmanade mig ytterligare genom att endast använda en enda färg.
Jag har återigen använt mig av stickles, orange denna gången.
Lite maskning, stämplat, brads m.m. fullbordade det hela.
Material:
- Tag maker rims, heart (lagt stickles ovanpå)
- IB See D´s stamps "It´s about time"
- Dahlia box
- Flora Doodles
- Brads
- Promarker (Mandarin)
- Fancy Pants; Die cuts (clear), Tabbed Book set (Använt en liten tag-del på min dolda journaling och 
  satt stickles på den)

Jag har inget uppdrag att utmana er, men om ni har lust,så gör gärna en LO med ett riktigt stort foto och endast i en enda färg, för jag är nyfiken på vad ni kan skapa utifrån den tanken!
Hmmm....hoppas inte Anna skäller på mig nu! :-)

Lycka till!

Solsting = 30%

Solsting? Tja- troligtvis!

För att fira Sveriges nationaldag och det fina vädret så erbjuder jag 30% rabatt på allt i hela e-butiken! För att rabatten ska gälla måste ni ange solsting i kassan i rabattkodsfältet och tryck på knappen "hämta rabatt".
Bland alla er som handlar i e-butiken kommer jag dra en vinnare som får tillbaka HELA sin köpesumma i form av ett presentkort.

Alla betalningar måste vara gjorda senast måndag för att vara med i utlottningen. Erbjudandet gäller tom 6/6 kl 23:59 och en gång per person.

Givetvis ska det vara rabatt i butiken i Karlstad också! Vi har 30% på allt tills på lördag. Butiken stängd 6/6. Jag vill även passa på att påminna om träffen som är på lördag i butiken.

Välkomna!
image567