Vår och bröllop.

Här i Karlstad är det inga vårkänslor ute direkt. Snön yrar och det blåser kallt. Men igår hade vi en överaskningskväll där deltagarna inte visste vad de skulle få göra på kursen. De fick göra vårblommor i små krukor. Titta vad duktiga de var:
image450

Under våren kommer det även att vara bröllop hos vissa av kunderna♥ Det har varit roligt att hjälpt kunderna fram till alla lösningar för att de ska bli nöjda med just sina inbjudningar och placeringskort. Här kommer några expempel på dukningar:
image451image452

GLAD PÅSK!

Vi på Annas Scrapbooking vill önska alla en riktigt GLAD PÅSK med massor av inspiration!
Vi tar ledigt nu fram till och med tisdag då vi öppnar 12:00. Välkomna!
Gjorda av Anna:
image442image443image444image445
Dessa inbjudningskort är gjorda av Theresé & Sara:
image446
Dessa kort är gjorda av Ann:
image447image448
Denna LO är gjord av Heléne R:
image449

*NYHETER*

Nu ni har det börjat komma in nyheter från CHA-mässan! Jenni Bowlin har kommit på besök och som vanligt är det fina papper och dekorationer hon har skapat.
image436image437
Theresa´s fina påskpapper finns också under *NYHETER* e-butiken.
image439image440image441
Här nedan ser ni kort och bokmärken med stämplar från IB See Ds 8x13cm Chai Latte Mini och IB See Ds 13x25cm Space Cadet. Vilka stämplar - finns hur många motiv som helst och de är väldigt prisvärda!!!
image430image431
image434image435
Nästa vecka kommer nyheter från Basic Grey och Quickutz!

Gör ditt eget bokmärke

Ja, det var precis vad besökarna på helgens barnmässa fick chansen att göra. Det har varit en intensiv helg borta i rackethallen, men samtidigt kul att få visa upp scrapbooking för en stor skara människor. De här bokmärkena gjorde jag igår kväll för att ha som inspiration. Är du sugen på att testa så tycker jag absolut att du ska anmäla dig till bokmärkeskursen som går av stapeln onsdagen den 23/4. Om vi inte ses förr så ses vi då, eller hur;-)?     

                      image429

På det första märket har jag använt mig av en stämpel från Forma hantverk som jag köpte hos Anna under veckan. Jag stämplade upp motivet en extra gång och klippte ut fjärilen och satte ovanpå den andra.
På märke nr 2 har jag embossat en textstämpel från Reprint. Swirlen är en grungeboard som jag målat med metallic shades från Li´l Davis.
Grabben på det sista märket kommer från Magnolia och är målad med MCP teknik.

Månadsutmaning mars -08

Ny månad och ny månadsutmaning!

Mars är första vårmånaden och vår är för mig förändring, positiv utveckling och ljusnande framtid. (Kanske är det blommorna som gör det?) Så jag tänkte att vi denna månad skulle scrappa "Om framtiden". Din, dina barns, din trädgårds, vår jords... The sky is the limit!

Själv har jag mycket att göra på jobbet just nu samtidigt som jag helst vill scrappa (känner någon igen det???). Så jag valde att göra en liten personlig påminnelse om att jag behöver satsa på arbetet så att jag inte får återvända till livet som hamburgervändare.

Ladda upp din LO i valfri storlek i galleriet, i albumet för månadsutmaningen, senast 31 mars kl. 23.59.

image428

Lycka till!
Therése