Sommarminnen

Augustikittet innehöll inte bara vackra höstinspirerade färger, utan också glada, somriga tjocka härliga papper från DCWV.Nu när kylan börjar komma krypande känns det gott att plocka fram sommarvarma foton och papper!
Ha en trevlig söndag!
Tesa 


En liten höstpresent

...har jag gjort av månadens kit. Färgerna och löven passade perfekt tycker jag. Påsen innehåller torkad Karljohansvamp som grannen fick till helgens köttgryta. Hon blev glad. Fast ifrågasatte valet av stämpelmotiv... Förstår inte vad hon talar om!


Kursschema & Nyheter!!!

Det har kommir in nya stämplar från Inkadinkado och fina vintagedekorationer mm från YouDo. Dessa finns under *Nyheter* i e-butiken.


Kursschema hösten 2009.


Onsdag 9/9 kl 18:00-21:00 Kortkurs nybörjare. Allt material ingår. 300 kr.
Onsdag 23/9 kl 18:00-21:00 Scrapbooking nybörjare. Allt material ingår. Medtag foton. 300 kr.
Onsdag 7/10 kl 18:00-21:00 Korskurs vintage. Allt material ingår. 300 kr.
Onsdag 21/10 kl 18:00-21:00 Scrapbooking nybörjare. Allt material ingår. Medtag foton. 300 kr.

Onsdag 4/11 kl 18:00-21:00 Julkortkurs. Allt material ingår. 300 kr.

Onsdag 18/11 kl 18:00-21:00 Julkortkurs. Allt material ingår. 300 kr.

Anmälan är lika med betalning i butik eller bankgironr: 5912-7217 Ring eller mejla till butiken för att kontrollera om det finns platser kvar på kursen du vill gå.

Telefon 054-560302 eller mejl anna@annasscrapbooking.se

Annas Scrapbooking

Kyrkogatan 32 Arvika 0570-13355

anna@annasscrapbooking.se

www.annasscrapbooking.se


VÄLKOMNA!

Vill du lära dig mer om scrapbooking? Annas Scrapbooking gör en kurs för dig och dina bekanta, tex på en kick-off, tjejkväll, möhippa eller en heldag hemma hos er.
Mejla mig på anna@annasscrapbooking.se för mer information.

 


En liten fågel viskade ...

I månadskitet finns fina papper med söta fåglar på. Då passar det perfekt med ett kort med texten "A little birdie told me ...". Ljusblå cardstock, mönstrade papper, vit blomma och stor röd brad finns i kitet.


Boo!

De små monstren som ingår i månadskitet för Augusti är ju egentligen inte ett dugg läskiga, men den här passade så bra på ett Halloweenkort så vi får väl låtsas bli lagom skrajsna för ett litet "Boo!".De glittriga bokstäverna är stickers som ingår i kitet. Jag har ritat konturer med en svart penna.Inte så läskig va? Kolla in rosorna, de är härligt blå-svarta i färger och med lite stickles blir de superläckra.


Sommarminnen

Visst är hösten härlig, men det var sommaren som gick också (ja, ja, jag vet att det regnade mest hela tiden, men däremellan tittade ju solen fram trots allt). I månadskitet finns även härligt glada sommarfärger som jag använt i denna layout om en riktig härlig dag vid Vänern. Barnen spelade spel, solen sken sådär lagom mycket, vågorna skvalpade och livet var bara helt underbart.En stickles-blingad blomma från kitet med en stor vit brad i mitten. Prickarna är gjorda med Liquid Pearls.Pappret med små fåglar sittande på massor av grenar lockade fram saxen här hemma. En urklippt gren har jag använt som dekoration.Den lilla "fågelholken" är inget annat än ett hål i pappret, utskuret med skalpell, med två små fåglar från ett annat papper som tittar fram.


Månadspaketet...

...innehåller papper och dekorationer i varma höstfärger och liksom Ulrika blir jag alldeles lycklig av det. Mina föräldrar har precis firat 40-årig bröllopsdag och talesättet "gamal kärlek rostar aldrig" poppade upp i huvudet när jag kombinerade foto från den stora dagen och månadskittets rostfärger. Så det fick bli temat.

Det mesta är hämtat från månadspaketet, men jag har lagt till kraft cardstock, några knappar och hjärtat. Kittets vita blommor har jag blingat och softat upp med glittrande brun sammet på burk som medföljer i kittet.

Önskar er en riktigt trevlig onsdagskväll!