Scrappa din kalender!

Nu har det kommit väldigt finurliga kalendrar till butiken. Det finns tre plastfickor som man kan fylla med foton, scrappade sidor mm. Perfekt att ha i väskan om någon frågar vad scrapbooking är. Bara att ta upp och visa! Det är även härligt och roligt att kunna designa sin egen filofax med sina bästa bilder. Kalendrarna finns i e-butiken under *Nyheter* och kalendrar. Här nedan visar jag lite bilder på sidor jag gjort till mina plastfickor.
image113

image114

image115

Gult är Sveriges färg!

Visste ni att i naturens färger finns det nästan alltid nyanser av gult med? Det syns inte alltid att det är gult med i naturen runt oss men om ni inte vet vilken färg ni ska ha på papprena ni scrappar med så tänk: gult ;-)
Våran natur är så underbar med alla dess färger. Här nedan ser ni ett foto som jag tog på vägen till affären i dag. Ha alltid kameran med!
image108

Midsommar är förbi och här i Värmland var det regnigt och kallt. Vi vuxna satt under taket och grillade och barna sprang runt och trotsade regnet ♥
image109

Vi får hoppas på mer soltimmar så naturen får chans att ge oss alla fina blommor även i år!
image110

Tillsammans...

Har gjort en LO med Plingans relativt nya papper. Jag har låtit pappret och fotot tala för sig själva, tycker att de passar bra ihop.

image107

Papprena finns hos Annas Scrapbooking.
Bokstäverna är stansade med QK Katie classic, fotohörnen kommer också från QK.
De tre hjärtanen är från en privat punch.

Trevlig Midsommar!

Snart närmar sig Midsommar och det är en av de trevligaste och mest avslappnade högtiderna vi har i Sverige tycker jag. Därför kommer butiken att vara stängd 22 - 24 juni. Torsdag den 21:e har jag öppet till 18:00.

Trevlig midsommar!!!!

Äntligen sommar!

Nu äntligen har sommaren tagit fart med värme, gräsklippning och jordgubbar! Sitter och gör lite kort som ska få åka snigelpost runt om i Sverige. Skickar ni kort "Bara för att"? Hoppas det, det glädjer otroligt att få sådana kort.

Korten här nedan har jag använt en Magnoliastämpel, Crate papper och diverse Quickutzfigurer. Texten är Moxie Skinni Mini.
image104

image105

Lördagen den 16/ 6 börjar sommarrean i butiken på Gräsdalsgatan 3 i Karlstad. Missa inte den!!!

Det pågår en tävling i butiken!
Köp en Squeeze (Quickutz-tång) för 799 kr under perioden 5 juni till 31 juli och var med och tävla. Priserna är fantastiska. Eller vad sägs om:

1:a pris: En 2-timmars Quickutz kurs med ScrapHouse egen Quickutz inspiratör, Marie Larsson, för vinnaren + hennes 5 vänner på hemorten någon gång mellan oktober-december, 2007.
2:a pris: 1 Eliza Classic Complete Alphabet.
3:e pris: 1 Revolution Die Cutting Machine.

För att vara med i tävlingen krävs bara att du köper en Squeeze, rosa, svart eller lila så deltar du i tävlingen. Det finns nämligen vinstlotter i förpackningarna! Det är inget öppetköp på Squeeze under tävlingsperioden.

Tävlingen pågår från 5 juni till 31 juli.

Njut av sommaren och ta många kort som ni kan scrappa på!
image106