Bröllopsalbum

Det börjar komma mer och mer svenskdesignade papper på scrapbookingmarknaden och det är så roligt! Dessa papper som jag använt för att göra detta bröllopsalbum har Theresa "Pysselgumman" designat för Scraphouse. De är verkligen tjusiga och romantiska. Väldigt tjocka papper.
Jag har gjort ett minialbum med hjälp av Bind-it-All och dekorerat med hjälp av utstansat från Quickutz. För att få sidorna riktigt hårda så brudparet kan ha albumer stående har jag använt hård kartong och klätt med Theresas papper och cardstock från Prism. Theresas papper finner ni under *Nyheter* och övrigt:
www.annasscrapbooking.se
image326image327image328image329image330image331

GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!

Bind-it-All!

Här är maskinen för alla albumälskare; Bind-it-All!
Med denna maskin kan du göra böcker, album och andra inbundna saker - användningsområdet är oändligt! Stansar genom kartong och tjockare papper. Stansar en 6 hål åt gången, men med en enkel inställning gör du så att du lätt kan stansa upprepade gånger om du vill binda in ett större eller längre projekt. När du stansat hålen använder du maskinen för att klämma ihop spiralen i ditt album.
Spiraler finns i olika storlekar och färger.
Här finns förslag på olika projekt:
http://zutterzisters.com/ideas.html
image325

GOD JUL!

GOD JUL!
Hoppas ni får en lugn & skön jul med god mat och nära och kära. Själv sitter jag med en kopp kaffe och gör de sista julklapparna ;-) Här nedan har jag gjort en ask till någon (läs bärhjälp) som ska få en resa till CHA-mässan i USA, asken är gjord med hjälp av Silhouetten:
image321image322

Julgranen är klädd sedan igårkväll och då råkade det visst slinka in lite utstansat i den också...:
image323image324

Sköt om er och njut av julen så ses vi på REAN den 27/12 kl 12:00

GOD JUL!!!!

Julens smaskigaste recept...

Jag har samlat julens smaskigaste recept/guldkorn i ett minialbum. Stommen till albumet är ett spiralalbum 16,5x15 cm, sen har jag klätt sidorna med fina juliga papper och skrivit ut recepten på tags. Om du upptäcker att jag missat det smaskigaste smaskiga så får du gärna lägga in ditt recept i forumet... jag har fortfarande några sidor kvar att fylla ;-)

image316


image319
image317

image318

Jag var ju tvungen att prova recepten också och då blidde det en burk Saffransskorpor! Med hjälp av QK diesen med en julstjärna så blev burken också julfin :-)

image320

Jenni Bowlin är här :-)

I dag presenterar vi en ny leverantör och jag vet att Designteamet har väntat;-) Jenni Bowlin, ni vet det där företaget med alla biljetter ♥
Här nedan ser ni ett kort som en person ska få som får ett presentkort till Skidtunneln i Torsby...
image312 Materialet är från Jenni Bowlin Mini Papers Vintage Black  Line och Tickets.
image313image314image315

Torsdag den 27/12 kl 12:00 börjar årets största REA i butiken på Gräsdalen! Häng på låset!!!!!!!! Tex så ska det vara 50 % på stämplar och 5 kr styck för alla mönstrade papper och mycket mycket mer.

Vinnare i Värmlands julkortstävling 2007!

I går satt juryn och försökte enas om en vinnare i årets julkortstävling. Det var inte lätt! Här nedan ser ni några av alla bidrag som kom in:

image310

Ni har varit otroligt duktiga och många kreativa bidrag har kommit in. Men nu har vi bestämt oss. Juryns motivering lyder:

"Årets julkort har skapats med vacker design, olika tekniker och förtjusande färgval. Kreativiteten är tydlig och det är med små detaljer som ger en vacker julkänsla. Vinnare i årets julkortstävling är Diane Andersson från Karlstad."

GRATTIS DIANE, DU HAR ETT PRESENTKORT PÅ 800 KR ATT HÄMTA HOS ANNAS SCRAPBOOKING!

Här är vinnarbidraget:
image311

Vi har även lottat en vinnare och det är Veronica Högfjord från Forshaga. Du vinner ett papperspaket från Annas Scrapbooking till ett värde av 500 kr.

Grattis till er båda!

Internet är intressant!

I går satt jag och surfade runt på en del amerikanska sidor och hittade bla dessa två:
image308image309

Second generation stamping.

Här nedan har jag gjort en placeringsstrut för servetter. Jag har använt papper från SassaFrasLass för att göra struten. Tagen är en dubbeldie från Quickutz och tomtestämpeln är från Inkido. Vad "second generation stamping" är? Jo det är när du stämplar stämpeln två gånger utan att färga in stämpeln igen. Det stämplade ska alltså ha olika styrka i färgen.
image305image306image307
Jag skulle ha fyllt struten med "Strykande åtgång-godis" men det ..... Ja just det var för kletigt att ha i strutar ;-) Eller något.... Så då gäller det att komma på något annat att fylla alla strutar med.

Öppettider och Cuttlebug.

Har precis packat upp årets största sändning från Cuttlebug och Cuttlekids:
http://www.annasscrapbooking.e-butiken.se/?cat_id=43&sct_id=0&subcategory2=0
C-plattan till Cuttlbug har även kommit:
image302image303image304

Öppettider under jul och nyår:
Julafton Stängt
Juldagen Stängt
Annandag jul Stängt
27: Mellandagsrean börjar!!!!!!!! Öppet 12:00-18:00
28: 12:00-18:00
29: 11:00-15:00
30 stängt
Nyårsafton stängt
Nyårsdagen stängt
2:e januari 12:00-15:00
3:e januari 12:00-15:00
osv.

Ännu mer julkort

image294

Nu äntligen är alla julkort gjorda. Här kommer lite smakprov.
Detta har jag copy-catat från ett julkort i affären som gjordes till quickutzstävlningen i december förra året:
image295

Detta är till en kär vän. Har använt Annas egenproducerade God Jul-stämpel och hjärtanen kommer från Quickutz-diesen som heter 'playing-card'.
image296
image297

Här har jag använt äkta bubblig 70-tals tapet för att göra blomma och blad av:
image298
image299

Och sist men inte minst, min personliga favvo, just för det inte är så juligt:
image300
image301

Chip och hej!

Hej!

Hur har ni det med bröllopsfotona? Är dom scrappade och klara och står i album på hedersplatsen? Eller finns det fler som jag som låtit det gå några (typ 7)  år? Kan definitivt rekommendera  att börja scrappa dom nu i decembermörkret. Det piggar upp!  

image291
Jag har använt Basic Greys Pheriphery mot en svart Bazzill. Journaling-pappret är från Prima och hjärtat är en chipboard gjord med hjälp av min Cuttlebug och Heart dies.

image292

I morse gjorde jag ett kort till dagens födelsedagskalas. Med mina nya favoritpapper från SassaFrasLass. Fler av mina vänner fyller år nu i vintermörkret och det är alltid kul att bryta av julkortsproduktionen med födelsedagskort. Det här skickade jag häromdagen till en scrapkompis från Malaysia som älskar glitter och guld.

image293

Det här är en liten presentation av mig och det jag gör. Det ska bli jättekul och inspirerande att få vara en del av Annas designteam!!!
Kram Therése 


Födelsedagskalender i burk

Hur ska man kunna hålla ordning på alla födelsedagar?  Jag dekorerade en liten miniburk (plåster- ATClåda) och gjorde ett kort för varje månad med alla födelsedagarna på... och hoppas att det ska bli bättre ordning nu :-)

image287

image290
image288

Lycka till med huset!

image286

Det här kortet skickade jag iväg idag till ett par kompisar som just flyttat in i sitt första hus. Har haft Värmlandsstämpeln i min ägo ett tag utan att komma till skott, men nu fick jag äntligen till ett kort. Jag tyckte den passade extra bra då paret just återvänt till länet efter en sejour i huvudstaden.