Beställningskort

Hej på er!
Jag tänkte dela med mig av några beställningskort jag gjort under den senaste veckan.

image101

image102

image103

Student 2007

Sjung om studentens lyckliga dagar... Ja, snart är det dags för de lyckliga! Hoppas att ni alla studenter får en ljuvlig student med massor med fina solstrålar och fina foton :-)
Själv har jag gjort ett studentkort bara för att det var kul och när jag var färdig tänkte jag: Vem skulle du vilja ge detta kort till... Pippi Långstrump så klart! Men hon är så klok så hon behöver inte ta någon student;-)
image100

Morsdag på söndag!

Har ni fixat kortet till underbara mamma än? Själv har jag sagt till min sambo att jag förväntar mig handgjorda kort på morsdag. Familjen har full tillgång till min scraphörna hela veckan och det hör till sällsyntheterna kan jag säga ;-)
Här nedan har jag gjort en typ av morsdagskort. Själva kortet, gemet, fotohörnen, hjärtat och "Mom" och "Grattis" är utskurit med Quikutz Silhouette. Passade på att pröva en die som man fick ladda ner gratis på deras hemsida :-)
Papprena är från senaste Basic Grey.

Jag vill önska alla mammor en lugn och skön söndag ♥ Ja, även till dig mamma; jag vet att du är här och tjuvkikar ;-) Puss!

image97 image98 image99

Nyheter från Crate Paper!

Se vilka snygga papper  och chipboard (crateboard) jag har på ett bord i butiken! De finns även i e-butiken under *Nyheter* och Crate Paper.
image95

image96

Vårens färger!

Nu när det regnar som bäst får man ta tillfället i akt och sitta inne och scrappa ett minialbum om Sveriges underbara färger på våren. Var rädd om våra färger!
Själva minialbumet och alla pilar är från Quickutz Revolution och småblommorna och fjärilarna är från Cuttlebug.
image90 image91 image92 image93 image94

Totalt är det nio olika bilder på olika vackra blommor vi har runt oss i naturen.

Trevlig helg!

Var med och sätt världsrekord!

I Aftonbladet så finns det att läsa om en kille som har cancer och vill ha 350 miljoner kort när han fyller år 30/5! Vi hjälper honom självklart med massor av kort från Sverige! Får han 350 miljoner kort på sin födelsedag så kommer han med i Guinness rekordbok. Spännande!
Om ni vill så kan ni skicka era kort till Annas Scrapbooking så skickar jag vidare alla kort i ett stort kuvert till honom!

Ni kan även komma och sitta i butiken och göra kort gratis till honom. Ni är så välkomna!

 Senast 25 maj vill jag ha era kort för att det ska hinna fram till Kanada.

Skicka eller lämna dom i butiken:

Annas Scrapbooking
Gräsdalsgatan 3
65343 Karlstad

Här finns artikeln att läsa:
http://www.aftonbladet.se/vss/halsa/story/0,2789,1063619,00.html

Paper Piecing böcker!!!!

Äntligen har det kommit böcker om Paper Piecing till butiken! Dessa tre kan ni läsa mer om under Nyheter och Böcker på: www.annasscrapbooking.e-butiken.se
image86image87image88image89
Nej, nu ska jag fortsätta uppdatera e-butiken med nya brads som ser ut som knappar. Finns i sex stycken olika färger. Dessa hittar ni snart under Nyheter och Brads ;-)

En stor ära!

I dag har jag fått den stora äran att få ha en kurs i scrapbooking för en möhippa. Gästerna ska göra varsin sida om bruden och bruden ska göra första sidan och den ska handla om hennes möhippa. Här har jag gjort ett exempel på hur en sida  om bruden kan se ut. Det ska bli så spännande att se vad dom hittar på ;-)
image84

Har även gjort en LO med Three Bugs In a Rug och en skiss från http://swescrapbook.blogg.se/. En superbra sida med en massa utmaningar ;-) Döpte LO'n till Bara barn.
image85

Nya svenska papper!

Nu har det kommit nya svenska papper från Plingans dekorativa design! De finns under *Nyheter* och Plingan i e-butiken.
image76 image77 image78 image79 image80 image81