Sista alstren från majkitet

Här kommer mina sista bidrag för den här månaden. Solstämpeln är privat, men annars är allt från det välfyllda paketet.


Två tävlingsbidrag!

Två bidrag till STUDENTTÄVLING har kommit in. Så fina:-)
Första bidraget kommer från Margareta Lindberg:

Andra bidraget kommer från Malin Pettersson:


Var med och tävla du också!
Senast den 6/6 23:59 ska bidragen vara mejlade till anna@annasscrapbooking.se. Mer info finns längre ner i bloggen.

Junis månadskit har landat!

Månadskittet i juni är fyllt med material som passar till bland annat sommarbilder, naturbilder, grattiskort och äldre foton. Det innehåller clear stamps, lim, pärlor, dekorationer och papper från bla:
*Prima Marketing
*Basic Grey (nya papper från Wisteria och Lime Rickey)
*Bazzill
*KI Memories
*Youdo
*Maya Road
*Olika mönstrade band
*Petaloo
*Autumn Leaves

Alla månadskit finns i ett X antal och när de är slut så är de slut. Ni hittar junis kit här.

Mellan hägg och syrén kommer morsdag!

När försommaren kommer är det många högtider som ska firas; student, morsdag, fröknar som ska avtackas och kanske har ni ett bröllop att gå på? Det är alltid bra att ha grattiskort i reserv.


Kortbasen är från Inkido, mönstrat papper från Prima Marketing, stämpel från Reprint & Inkido. Tyvärr så blev bilderna dåliga, beklagar detta.

Glöm inte tävlingen som fortfarande pågår. Mer info finns längre ner i bloggen.

// Anna.


Bröllopsinbjudan

Jag har skapat en färgglad bröllopsinbjudan med material från månadspaketet. Det enda som är tillagt är det senapsgula bandet. Passa på att skaffa Dig ett kit innan det är försent!


Barnkort!

Grattis Kevin som fyller två år i dag!!!

Papper från Sassa Fras Lass och utstansat från Quickutz:
Aquarius Mini Unicase Alphabet Set
Monkey REV-0116-S
House KS-0935
Reuse Spring 2009 Gift Set SGS-09-REUSE-I

// ANNA.

Studenttävling!

Studenten närmar sig och nu är det dags att tävla igen. Ni ska skapa något med tema student. Det kan vara ett kort, en LO, en inbjudan, tackkort eller kanske något altrat.

Bidraget ska vara nygjort, ni får gärna visa upp era alster i era bloggar och bidraget ska mejlas till anna@annasscrapbooking innan 23:59 6/6 2009. Bidragen kommer visas upp här i bloggen.

Vinsten lottas ut bland bidragen. Vad kan ni vinna då? Ett presentkort hos Annas Scrapbooking på ett värde av 150 kr. Presentkortet kan utnyttjas i e-butiken.

LYCKA TILL!!!!!

Erbjudande under Jössefröjdahelgen!

22-23 maj 2009 kommer det vara 30% på ALLT i hela butiken för att fira att det är Jössefröjda i Arvika. Erbjudandet gäller endast i butiken i Arvika, ej i e-butiken.
Inför Jössefröjda och Studenten har skyltfönstret fått ny kostym. Vill du se mer får du komma till Arvika;-)

VÄLKOMNA!!!!!!!!!!!

Vinnare i Quickutzutlottningen!

Är HEGU!!!!
Grattis till vinsten.
Mejla mig på anna@annasscrapbooking.se för detaljerna;-)


Kort med kort!

Har ni fina foton som ni inte vet vad ni ska göra av? Gör som min kusin Carina har gjort; sätt dom på grattiskort. Visst har hon gjort fint!!??!!
Vitsippepappret är från Maja Design och finns i
e-butiken.

Vinnare i utlottningen....!

Ni som handlade i butiken i Arvika i samband med öppnandet fick lotter för varje hundralapp ni handlade för. Nu är det hög tid att ta fram dem. De lotter som vunnit är:

43
95
98


Den som kommer först till butiken får välja först av priserna osv.

GRATTIS!!!!!!!!!


Bidrag nr 2 till VÅR-tävlingen.

Helen / Hegu har skickat in ett bidrag till tävlingen, tack :-)

Gör din egen tavla

För ett tag sedan bestämde jag mig för att förvandla en massproducerad Ikeatavla till något eget. Jag hade nyligen köpt mig ett väggord och kom på att jag helt enkelt bara skulle stansa ut något tänkvärt.

Så här såg den ut från början...


Jag plockade fram färgburk, pensel, cuttlebug, QK´s Finale och Studio, tejp och en lång die.


Så här blev resultatet...


Jag stansade ut all text först och använde mig sedan av tejp för att hålla ihop respektive ord. På så vis är det mycket lättare att se att allt blir som man vill och det går fort att limma.


Minns att det var  "QK -Gary" som tipsade om det på en av sina turnéer och sen dess gör jag alltid så. Antar att de allra flesta gör på detta vis, men kanske finns det någon som missat det.

Bidrag till Quickutztävlingen!

Ni har fortfarande tid att skicka in bidrag till tävlingen. Se info längre ner i bloggen. Lotta/ FruH har skickat in följande beskrivning och bilder:
Våren var här och vände kändes det som, men vi fick ju en liten aning om inte annat, men man önskar ju definitivt mer värme och sol!
Din vårtävling kändes lockande och jag skickar här mitt bidrag med Grodmotiv från Penny Black, som är ”glad i hatten” och färglagt med Copic.
Papper Kasiercraft, Basic G och 3ndypapir. Quickutz utstansningar gillar jag att ha på mina kort och här har jag använt mina favoriter, jacks med ett litet bling och löv på kvist som är sönderklippta till smålöv för att matcha Primablommorna.
Text QK Daisy och Snow Day och på kortets baksida en annan QK dies
.Tack Lotta för ditt bidrag!!!

Tack!!!!!!!!!!!

Vilken dag! Sitter i soffan och bara njuter av lyckoruset över en underbar och lyckad dag. Tack ALLA som kom och besökte butiken, alla blommor, alla lyckönskningar, alla samtal, sms, mejl och presenter!!!!!
Bilder från dagen:Presentkort!

Nya fina presentkort har Sara tillverkat och finns nu till försäljning. Prefekt att önska sig så man får vad man vill ha ;-)

När ni vill köpa ett i e-butiken så ligger de under ÖVRIGT och ni anger i meddelandet i kassan vilken summa det ska vara på.

Kunden som får presntkortet är märkt med ett speciellt nummer och anger detta vid betalning.

Maja Design - inbjudningar

Nu njuter vi av den underbara tiden mellan hägg och syrén och det är säkert ett och annat blivande brudpar som är i full färd att planera för sina bröllop. Här kommer lite inspiration till olika typer av inbjudningskort, alla skapade med underbara papper från Maja Design, ur serien "Mina vänner".Lite annorlunda (och aningen mer tidskrävande, det ska erkännas) är att göra ett tag-pocket album som inbjudan. Alla tags, både de små och de stora som finns i fickorna, kommer från ett klippark i samma serie från Maja Design. På framsidan har jag stansat ut namnen på de fiktiva äkta makarna (jag och min man är ju redan gifta men våra namn fick pryda framsidan ändå) med Quickutz Banana Split, ett av de nya 4x8 alfabetena. Samma alfabete har jag använt till tagsen "när", "var", "hur" och "o.s.a."  En annan modell är ett tre-vikt kort med ett band av papper som man trär över för att hålla alla sidorna på plats. Stämpeln är från Magenta, och den är stämplad och embossad med guld, på alla tre utsidorna av kortet och dessutom även på en av insidorna.

 

På insidan har jag fäst ett ark vellum över den sida där det är stämplat, så att man precis anar stämpelmotivet bakom det halvgenomskinliga pappret.Stämpeln med texten "inbjudan" är från Inkido och ger ett stiligt intryck på en bröllopsinbjudan. Här har jag embossat den med både guld och silver.
Kursschema sommaren 2009!

Kursschema sommaren 2009

 • Lördag 23/5 är det Jössefröjda och Annas Scrapbooking kommer med trevliga erbjudanden.
• Onsdag 27/5 kl 18-21 scrapbooking nybörjare 300 kr inkl material. Ta med foton.
• Tisdag 2/6 kl 18-21 handgjorda stämplade kort nybörjare 300 kr inkl material.
• Torsdag 11/6 kl 18-21 handgjorda stämplade kort nybörjare 300 kr inkl material.
• Torsdag 2/7 kl 18-21 Scrapbooking nybörjare 300 kr inkl material. Medtag foto.
• Torsdag 23/7 kl 18-21 Handgjorda kort i en äldre/ vintagestil 300 kr inkl material.

Anmälan är lika med betalning i butik eller bankgironr: 5912-7217 Ring eller mejla till butiken för att kontrollera om det finns platser kvar på kursen du vill gå. Telefon 0570-13355 eller mejl anna@annasscrapbooking.se

Vi anordnar även kurser, kick-off, möhippa och privata kurser som anpassas till era önskemål och kompetens.

Öppet i butiken:
Tisdag- fredag 12:00 – 18:00
Lördag 10:00 – 14:00
Söndag & måndag stängt.

Butiken i centrala Arvika finns på
Kyrkogatan 32
67131 ARVIKA
0570-13355
www.annasscrapbooking.se
anna@annasscrapbooking.se

Skriv gärna ut och häng på era arbetsplatser, föreningar, anslagstavlor mm.

Date i Barcelona?

Jag har också skapat med material från månadspaketet för maj. Först ut är en liten tändsticksask som jag klätt med ett krackelerat motiv från Barcelona. Bilden är urklippt från ett ark med flera olika bilder. Biljetten, blingpärlan och den lilla blomman runt tändstickorna hittar du också i kitet. På baksidan har jag klippt ut "you" från ett band som medföljde. Tagens lilla handtag är ett "u" från samma band. Återstår att se om det blir någon date i den spanska metropolen;-)?

Romance

Ännu ett kort med material från maj månadskit. Pappret med träden från Fancy Pants (Kraft Kuts), biljetten, braden i blommans mitt och den söta vintagebilden är från kitet. Stämpeln är från Magenta och den har jag stämplat och embossat med clear på framsidan och stämplat med Fluid chalk Chestnut Roan på insidan.

  

Tävlingsdax!!!

Det var ett tag sedan vi hade en tävling i bloggen nu tycker jag att det är dax.
Om ni vill vara med i utlottningen  av priset som är valfria Quickutzprodukter till ett värde av 300 kr så gör ni så här:

Gör ett handgjort kort där temat är vår och minst tre utstansade dekorationer från Quickuts. Det kan vara vårfärger, morsdagskort, student, konfirmation, bröllop mm.

Ni mejlar in bidraget till annas@annasscrapbooking senast söndag 17/5 kl 23:59 2009. Bidragen kommer visas upp här i bloggen.

Lycka till!!!!

Torsdag kl 12:00 öppnar butiken i Arvika!

Välkomna på invigning av nya butiken på Kyrkogata 32 i Arvika
TORSDAGEN 14/5 2009 kl 12:00
!!!
Utlottningar, fika, trevlig sällskap mm utlovas.
Öppningserbjudanden till och med lördag:-)
Kom och titta på nyheterna som tex stämplar, papper och dekorationer.
Karta till butiken hittar ni
här.


Underbara liljekonvalj

I maj månadskit finns massor av inspirerande dekorationer. På detta kort har jag använt en tag, öljetter och en strassbokstav. Prickarna är ritade med en gelpenna som också ingår i kitet. Stämpeln (som inte ingår i kitet men finns att shoppa hos Anna) är från Magenta, jag målade den med distresser och lackade själva blommorna med Glossy accents från Ranger.


Studenttider

De Gula och blå pappren från Maja Design är perfekta till försommarens studentfirande, liksom de lila syrendoftande... Jag har fått önskemål om att göra studentkort med foton på, och det är ju kul att prova på saker som är nya. Jag har  till att börja med gjort ett avlångt criss-cross kort med en tag i.

Swirlar och namnet är embossat med inkidos lite glittriga embossingpulver.

Mitt andra kort är ett pocket-tag kort efter instruktioner från Ett Trykks förra nummer. Det blir som en liten överraskning att få upp två tags när man drar i spetsen.

Och ja, jag såg att datumet blev fel när jag lade på lite glossy accent som sista moment...Ha en härlig söndag!

Bilder från nya butiken i Arvika!

Nu är alla saker på plats i Arvika och nu återstår det att få plats med allt. Vi har kommit en bit på väg så jag visar några smygbilder så ni blir frestade att komma nästa vecka. Japp, jag tror det närmar sig öppning nästa vecka för jag har haft otrolig hjälp av Björn, Andreas, Carina, Roger, Ullis, Theréz och Daniel. You rock!!!!

Bröllopskyss i maj månadskit

Maj månadskit innehåller bland annat underbart material i bröllopets tecken, och faktum är att jag hittills aldrig scrappat en enda av mina bröllopsfoton. Jag ville inte börja med dem som nybörjare och sedan har det aldrig blivit av. Men nu fick jag chansen att gå igenom alla fotografierna och valde ut en riktig favorit på vår bröllopskyss längst fram i Sundbybergs kyrka, i augusti 1993. Jösses, att det verkligen är så länge sedan ... Alla papper och de flesta dekorationerna ingår i maj månadskit.I kitet finns ett ark med vackra vintagebilder, här har jag klippt ur Amor som skjuter en kärlekspil mot brudparet. Bilden är chalkad i kanterna och lackad med Crackle accents. Blommans mitt är en urläcker stor pärlbrad, även dessa ingår i kitet.Den röda chalk-dynan som finns i kitet går bra att stämpla med. Jag använde en stämpel från Reprint som passade temat.Förutom bröllopsnoja fick jag även inspiration till en smula organiseringsdille av månadskitet. Av detta ljuvliga papper från Fancy Pants serie Kraft Kuts gjorde jag ett fodral för ett par egentillverkade anteckningsböcker. Alla dekorationerna på fodralet finns i månadskitet.Och baksidan ...Anteckningsböckerna är enkelt gjorda av ett par ark tjockt kopieringspapper och omslag av cardstock. Här har jag använt embossade cardstock och för att förhöja effekten har jag lackat delar av mönstret med Glossy accents.

Det var allt för den här gången, men månadskitet innehåller massor av godis så det räcker till några fler projekt som ni får se lite längre fram!