Två layouter med julikitet

När jag scrappar vill jag gärna berätta om små vardagliga saker som säkerligen kommer att glömmas bort om de inte dokumenteras. Här vill jag minnas den otroligt komiska pyjamas som Plutten fick av sin gammelmormor och gammelmorfar; den var ljuslila med turkosa kor på! :) Jag har använt bokstäver och SassafrasLass pappret från kitet. De små "ramarna" på pappret skriker ju efter att bli utklippta, så här har jag helt enkelt klippt ut några och använt som dekoration.Plutten har ett väldigt soligt sinne och är glad så gott som jämt. Det räcker att se hans glada fejs så vill man le. Sen gör han en massa tokiga saker också, så minst en gång om dagen får han mig att skratta högt. :) Jag ville ha riktigt solgula bokstäver till rubriken så jag färgade helt enkelt in dem med stämpeldyna och tog sedan ett lager 3D lack över. Det blev t.o.m bättre och mer färgstarkt än vad än vad jag hade hoppats på.Jag hoppas vi får fler solskensdagar snart!/ Heléne

Bokmärke och kortÅrets sommarväder har gjort att jag läst fler böcker än någonsin och då kan det ju alltid vara bra att ha ett bokmärke... Ovanstående märke har jag skapat med hjälp av material från julis månadskit.

Mönsterpappret på detta kort kommer också ifrån kitet. Fjärilen har jag embossat med Inkidos "blåglitter" och därefter har jag fyllt i blommans mitt med brun stickles.

Agnetas kort!

Har äntligen satt mig ner och gjort ett kort, det var ju inte i går precis ;-)
Det mönstrade pappret är från Basic Grey, annonsen har jag skrivit ut från internet, kalenderstämpeln är Inkidos.


På det gamla pappret som är urrivet ur en bok har jag färgat in med stämpeldynor och använt en mask från Tim Holtz.
Hoppas ni får en bra vecka!
// Anna.

Ännu en liten ask

Jag har också gjort en ask med matrialet från Julikitet :) Som mall använde jag asken som den goda Magnum Temptation levereras i; snacka om att slå 2 goda flugor i en smäll! Jag använde pappret från My minds eye så att askens lock fick en fin vågig framkant. Swirlbiten på locket fick sig en omgång med en blå dyna och sen ett lager 3D lack. Sen dekorerades asken med de fina prickiga banden och lite annat smått och gott från kitet.

Hej hej!

Här kommer ett snabbt litet inlägg med ett kort från senaste paketet. Det enda som är tillagt är den vita cardstocken.


Basic Grey Lemonade...

...har inkommit i shoppen och det är papper som lätt gör en lycklig! Somriga, blommiga och allmänt underbara i största allmänhet. 

 


Bra med papper som ger sol i sinnet när det så totalt saknas där ute...

Griffeltavla

För ett tag sedan var jag på "Gengåvan" och där köpte jag mig en gammal tavelram i guld med belysning. När jag kom hem skruvade jag bort belysningen och grundade ramen med svart innan den såklart fick bli vit;-) Jag införskaffade en skiva från ett byggvaruhus och försåg den med griffeltavlefärg och vips hade jag gjort mig en stoooor griffeltavla. Märkte dock ganska snabbt att jag behövde organisera upp den lite. Blev nämligen alldeles yr när min käre sambo valde att skriva kors och tvärs över hela ytan... Funderade först på att bara texta dagarnas namn men sen blev det till att slå sig ner i pysselrummet en stund istället. Alfabetet jag har använt mig av kommer från QuickKutz och heter Jacqueline och är en all in one die, jättesmidigt!Längst ner tänkte jag ha an avdelning för fritt skrivande, generöst va;-)

På plats i vårt kök!

Sommarkramar / Diane

Tillbehör till Epic!

Snart får vi i Sverige njuta av nya STORA stansmaskinen från Quickutz; EPIC. Den är större än de flesta stansmaskiner och tar massa olika fabrikat på dies. Men nu har de släppt sidan där vi kan gå in och se vad man kan göra med de framtida tillbehören. Sidan heter Life Style Craft.

Combo Kit till Epic kommer hösten 2009.

En liten tavla till dop.

En liten tavla att ge bort till dopet och några kort blev det under helgen.
Hundpappret och det rödprickiga är nya papper från Basic Grey:

Detta kort är endast 10*10 cm stort:


Tavlan är gjord av papper från Prima och utstansat med dies från Quickutz:Trevlig pysselhelg i regnet.
// Anna.

Julikit och regn

Vilken bra kombination; ett härligt nytt kit och härligt regnigt scrapväder!Plutten hittade en groda med en riktig pussmun som han var tvungen att pussa lite på! :)
Jag har använt en massa dekorationer från kitet; små rosor, clips, tag, kronan, en bit pappersbård och en bit av det söta blå prickiga bandet kommer därifrån. Dessutom har jag använt den fina remsan från ett SassaFrasLass papper och den enfärgade sidan av ett dubbelsidigt papper. Sen har jag har använt akrylfärg att stämpla med och lite annat smått och gott.

Hoppas att regnvädret håller i sig så att man kan scrappa mer i godan ro! ;-) /Heléne

Bokmärken!

Pocketböcker är en perfekt present att ge bort för de skapar minnen och upplevelser. Gör gärna bokmärken och lägg på som dekoration på paketet.


På hjärtana har jag lagt på ett lager med 3D-lack.


50 % i Arvika!!!

Efter solsken kommer regn. Vad härligt det var med en rejäl regnskur i går. Då kan man sitta inne och mysa och scrappa i sin egna lilla värld:-)
Arvika har REA i många butiker nu och jag hänger på. 50 % på nästan allt. Det som inte är med är cardstock, tidningen Ett Trykk och månadspaket. REAN gäller endast i vanliga butiken i Arvika.
VÄLKOMNA!!!!
Öppet onsdagar (12-18:00) och lördagar(10-14:00) under juli.

Bilden tog jag över sjön Värmeln igårkväll efter regnet.

Julis månadskit

Idag är det den första juli och det innebär att det finns ett nytt scrapkit ute på marknaden;-) Kitet innehåller papper och dekorationer i härliga sommarfärger. Mitt första alster är en liten presentbox till en 50 åring. Själva boxen bigade jag till med hjälp av "Top ScoreBoard" och den hittar ni i shopen. Bladen har jag gjort själv utifrån en beskrivning i Sassas
ljuvliga blogg, superenkla att göra!

                                          

                                          

Dans!

Nu under sommaren har det varit dansare hos Annas Scrapbooking. Dansen var väldigt häftig och de var så duktiga!!!
TACK FÖR DANSEN!!!!!!!!!!!!
Nu under helgen ska de uppträda på Arvika Festivalen.
Lycka till och ha roligt Tjejer!!!!