Hösten är här & julen ska planeras.

Nu har det kommit häftiga Quickutzdies med höst och jultema. Diesen till Revolution (eller Cuttlebug om man vill) är helt outstanding som Gary skulle säga!
image207image208
Plastdekorationer från Making Memories, chipboard-dekorationer och minialbum hittar ni under Nyheter och övrigt i
e-butiken.
image209image210image211 image215 6*12 Album finns under Nyheter och 6*12 album.
Filt kommer mer och mer nu under hösten och finns i 12*12 ark eller färdiga dekorationer. Cuttlebugdies går utmärkt att stansa ut i filt. image213
Slutligen vill jag presentera Inkidos juliga stämplar som kom nu i höst. Dessa finns också under Nyheter i e-butiken.image214
Ta det lugnt och njut av hösten!

Tredelskort.

I butiken har jag enfärgade kort som är i tre delar och kallas Z-KORT. Det är Inkido som är leverantör av dem. Jag har här använt Basic Greys papper för att göra ett grattiskort. De flesta utstansade figurer & bokstäver är Revolutionsdies från Quickutz.
Framsidan:
image203
Sida två:
image204
Insidan av kortet:
image205

Septemberdiesen är här!

Ja, nästan i alla fall. De kommer till Annas Scrapbooking i nästa vecka och så länge får ni hålla till godo med bilder:
New 2x2 and 4x4 Holiday Shape Dies
image196image197image198
Här kommer Quickutz med tre stycken monogram av samma bokstav i tre olika typsnitt i ett paket. Du kan använda monogrammen i början av ett namn tex. Smart tänkt tycker jag. Här finns en länk till alla
monogram
Cookie Cutter Monograms
image199
Alfabet och dies i Cookie Cutterserien:
image200image201image202

Bättre bild på de svenska diesen!

Här kommer en finfin bild på diesen. Som ni ser har det kommit fler dies:-)
image195

Boken Om Mig!

På torsdag13/9 börjar Boken Om Mig-kursen och det finns fortfarande platser kvar. Jag kan lova att det kan bli en spännande höst där du får många idéer, uppslag och utmaningar för att komma igång med den fantastiska berättelsen om dig! Hur djupt vill du gräva efter minnen från barn- och tonår och hur mycket vågar du visa av vem du är idag? Vad gjorde du när du fick reda på att Olof Palme blivit skjuten och hur fick du ditt namn? Vilket har varit ditt livs viktigaste val och vem var din första kärlek?
Det finns mycket att dokumentera om dig och ditt liv... vem gör det om inte du gör det?! Anmäl dig till kursen vettja!! ;-)

En färgglad DT LO!

Anna hade plockat ihop ett färgstarkt septemberpaket och det var en utmaning för en fegis som jag;-)
Nåväl, bläddrade igenom ett antal bildmappar innan jag hittade ett foto med ngt grönt...

image194

Elakt kort och BOM.

Har gjort ett kort till en vän som jobbar i USA och jag vill att han kommer hem snart och gifter sig med en värmlandstös! För att späda på hemlängtan lite så har jag gjort detta kort till honom:
Basic Grey papper, Quikutzfigurer och stämplar från Annas Scrapbooking.image191

På torsdag är det tid för "Egentid" och gå på Boken Om Mig. Här är förstasidan i mitt album:
image193

Clearalbum

Jag har gjort ett clearalbum = ett genomskinligt album av plast. Det var ett himla pysslande för att få lagom mycket att synas från sida till sida, men effekten av det genomskinliga blev rätt cool. Här kommer några sidor ur albumet... om du är nyfiken och vill se mer så får du susa iväg till Annas butik och titta på resten! ;-)

image187

image188

image190

image189

Orange är fint!

Har ni sett att det är en tävling i forumet där ni ska använda akrylfärg? Ni kan vinna ett användbart foamstampsset. Här nedan har jag använt akrylfärg i rubriken och glansat till det med 3D-lacket Glossy. Har även använt nya papper från Basic Grey och en ny träd-die från Quickutz. De utstanasade bokstäverna är från Quickutz Moxie Skinni Mini.
image184
I morgon får jag hem så läckra papper från Doodlebug. De är fulla med glitter!!!! WOW sa jag när jag såg dem på Formex. De måste jag bara ha. LO´n är BLINGAD till max. T.o.m. bradsen har jag blingat med glitterlim.
image185

I höst använder vi blått & orange har "trendsättarna" bestämt ;-) Bäst att hänga på...image186