Äntligen höst!

Jag gillar hösten. Mycket. Det är nästan så jag skäms. Särskilt när andra saknar sommaren som aldrig kom och bara vill ha sol och värme. Då säger jag ingenting och bara njuter i smyg av den klara, kalla luften och de vackra färgerna.

Månadskitet innehåller en smak av hösten och det gillar jag förstås. Ett litet höstalbum i miniformat (4x6 tum) skulle det självklart bli.



  

Albumet är klätt med Basic Greys papper som ingår i kitet. Det mesta av dekorationerna ingår i månadskitet. Dikten har jag skrivit ut på cardstock och klippt i remsor. En vers på varje sida.



Jag stansade ut några olika figurer i Cuttlebugen, på papper som jag förklistrat med den dubbelsidiga "punch tapen" som finns i kitet. På den klistriga ytan strödde jag sammetspulver som är alldeles glittrigt och lent att ta på. Mys!



Daggdroppar och höstregn med hjälp av Glossy Accents. Hålet gjorde jag genom att rita av ett av löven som finns i kitet och sen skar jag ut lövformen.

Hoppas att ni också njuter av att hösten nästan, nästan är här!

Bling Bling från ZVA!

Höstens Nyheter kommer på plats sakta men säkert. I dag lägger jag in Bling Bling från ZVA och nästa vecka blir det nyheter från YouDo.
Välkomna till
e-butiken eller butiken i Arvika!


Bröllopskort och presentpåse!

Nu är det inte många timmar kvar förrän Jonas & Nina blir man och hustru.
Vi önskar de all lycka!
Det tredelade kortet är gjort av en kortstomme från Inkido och mönstrat papper från Basic Grey. Allt utstansat är från Quickutz. Beskrivning på hur du viker påsen finns i
Annas Scrapbookings blogg här.



Hoppas ni får en trevlig helg!
Anna.


Det är lördagar som gäller:-)

Butiken i Arvika på Kyrkogatan 32 (mitt i Arvika mellan Intersport och KappAhl) har öppet
LÖRDAGAR 10-14.
VÄLKOMNA!
Nyheter har börjat komma in och mer är på väg. Bla så har nya STORA stansmaskinen EPIC från Quickutz kommit och finns att köpa och prova i butiken.

Lite gammalt och lite nytt!

Men framförallt en idé om att använda sin Bind-it-all tillsammans med en vanlig layout!
Jag hittade idén i en engelsk tidning som jag läser då och då och var bara tvungen att testa.

Jag har gjort en steg-för-steg beskrivning och skulle gärna vilja ha respons på om ni tycker att det är en god idé att ha det här i bloggen.  Är det någon som har en bra idé hur man lägger in ett bildspel, så tar jag tacksamt emot det eftersom det tar plats att lägga upp många bilder.

Jag lägger några bilder här och i övrigt hänvisar jag till min blogg så länge, tills jag vet hur ni som läser här önskar att ha det!

http://rosjen.blogspot.com/

Missa inte att jag provat Mini gluedots på min layout. Jag blev INTE besviken! De är fantastiska. Ni hittar dem hos Anna!

Tack för titten och era kommentarer!!











Att tänka på när ni använder alla typer av gluedots; Ta aldrig med fingrarna på dem, då försämras kvaliteén!