Något galet, något vitt, någon dekoration och en skiss.

Här har ni de första tävlingsbidragen i Cybercropen! Jag blir lika förvånad varje gång över vad ni hittar på. Skapa på!!! Jag är krympt imponer!
image500image501image502image503image504

Titta in i galleriet på
www.annasscrapbooking.se under helgen för att se fler bidrag. Vi kommer säkert att bli glatt överaska både en och två gånger.

Kort från Inkido.

Nu äntligen ät Cybercropen igång!!! SKa bli jättekul att se vad ni skapar. Information finns på Forumet och under tävlingar.
LYCKA TILL!

Här nedan ser ni kort som vi fått från stämpelföretaget Inkido:
image495image496image497image498image499

Scrapevent 2008!

Under helgen åkte vi ner fyllda med förväntningar till Helsingborg och Scrapevent 2008. Och vi blev inte besvikna. Vilket arrangemang! Har ni möjlighet att åka på något så gör det.
Alla deltagare var kreativa från 9:00 till 24:00 på lördagen och nästan sex timmar på söndagen. Vi fick sju olika kurser och olika utmaningar. Tiden gick galet fort med alla trevliga deltagare.
TACK SCRAPHOUSE FÖR ALLT! 
Här är en del av allt material vi fick!
image480
image481image482
image483
image484
Fina hotellrum var det också:
image485
Material till en av kurserna:
image486
Färdiga resultatet:
image487
På Basic Greys kurs fick vi göra en låda:
image488
En glad Jane:
image489
En av utmaningarna var att scrappa ett smycke:
image490
image491
image492
image493
Ett av klassrummen:
image494

TACK ALLA FÖR EN KREATIV OCH ROLIG HELG♥♥♥♥♥

Utan rubrik?

Kan man säga att denna LO är utan rubrik? Hon fyller två år och rubriken blir givetvis om det.... Ibland behövs det ingen rubrik, bilden talar för sig själv.
Träd och siffror är utskurna med hjälp av Silhouetten från Quickutz. Mönstrat papper från Basic Grey. Papprena i vänstra hörnet som gömmer lite av tagen/ adresslappen, är vellum från Inkido.
image479
Scrappa lugnt/ Anna.

Happy Spring!

Kan inte låta bli! Känner ni igen er? Jag borde vara ute och lära sonen att cykla men jag kan inte låta bli de nya stämplarna! Till dessa kort har jag använt några av stämplarna från Inque Boutiq "See D's - Flutter By Butterfly".
Det är cardstock, vit fotokartong som jag färgat in med lila och gröna Chalks. Fjärilen har jag färglagt med Distresser.
image475

På detta kort har jag även stämplat fjärilarna direkt på det infärgade pappret med chalks.
image476
Här nedan ser ni hur stämplarna ser ut och fodralet som följer med till stämplarna. Stämplarna är självhäftande och bara börja stämpla med. Förpackningen kostar endast 125 kr och ligger under *Nyheter*, vill ni se fler stämplar i denna prisklass så finns det under omonterade stämplar och Inque Boutique:
image478
image477

Nya stämplar från Inque Boutique.

Åh vad svårt det är att välja vilka stämplar man ska ha ibland. Inque Boutiques stämplar kan man välja många avr-) Dessa är nämligen väldigt prisvärda OCH UNDERBARA! Det har kommit massor med nya motiv till butiken och dessa läggs in i e-butiken under nästa vecka.
I kväll har jag gjort ett kort med stämplar från See-D's Mini - Party Cupcakes. Hela kartan med stämplar kostar endast 39 kr.
image472image473image474

Fancy Pants!

Nu blommar det! Ja, man skulle faktiskt kunna tro det. I butiken har vi fått in sådana fina papper från Fancy Pants och Cosmo Cricket med massor av färg! Alla deras nyheter ligger under mönstrat papper och Cosmo Cricket eller Fancy Pants. Det har kommit papper, overlays, overlaysdekorationer med glitter, blackboard, chipboard, 8x8 mönsterblock, filt och en minialbum i mjuk akrylplats. Dessa går det att göra hål i och även måla mm. De är från Fancy Pants.
Här nedan får ni inspiration från Fancy Pants monter som jag fotade i februari.
image462
image461
image464
image465
image466
image468
image470
image471

MÅNADSUTMANING!!

Nu går vi in i en ny månad och det är min tur att hålla i månadsutmaningen. Jag vill att ni ska skapa alster som innehåller någon form av "Topplista". Jag är en sportfantast och till den här utmaningen har jag valt att göra en 5 i topp på de sporter jag helst tittar på på tv.

Reglerna är följande:
Ditt alster ska skapas efter att du läst detta inlägg och det ska innehålla någon form av ordet "Topplista"
Minst ett foto ska finnas med och det ska helst vara nytaget.
Ladda upp ditt verk i galleriet, i albumet för månadsutmaningen, senast 30 april kl. 23.59.

Vi kommer att lotta ut ett hemligt pris från Fancy Pants nya kollektion till ett värde av 200 kr.

LYCKA TILL!

image455image456image457image458
image460