En altered lunchpail och en DT LO.

Hej och hå! Scrappandet har gått i vågor under semstern , men en del har jag allt skrapat ihop...

Den här plåtboxen stod hemma och stirrade på mig ett tag innan jag fick tummen ur och gav den lite kläder;-)

image128
image129
image130
image131
image132
image133Följande LO är en DT layout för augusti, men eftersom jag ska åka bort lägger jag ut den redan nu. Det är från när mamma och jag var till Turkiet tidigare i sommar. Vet inte om det upplevs som att den saknar rubrik, men min tanke var att remsan från ett Elsie papper skulle få fungera som det.

image134

DT-uppdrag / en almanacka!

Jag har fått en almanacka från Anna som jag har börjat dekorera. På något sätt är det som att hösten närmar sig när man börjar titta på almanackor och så. Jag har ju ändå två veckors semester kvar! :-)
Almanackan är iaf hur läcker som helst, de första sidorna är 3 plastfickor som man kan välja att ha till kvitton eller andra lappar. Eller också scrappar man dem och gör en helt egen personlig almanacka!

Här här iaf första sidan på min almanacka.
Fösta bilden är när almanackan är helt ihopslagen, med omslag och snodd. Den andra bilden är lite tydligare, då har jag öppnat upp boken...

image125


image127


Många födelsedagar och kort!

Nu under sommaren så är det många kalas och släktingar som ska besökas och då tar jag givetvis tillfället i akt att göra kort. Har använt bla Basic Greys nya papper som heter "Infuse" som är somrigt vackert och användbar juligt till julkorten också;-)
image118

När jag satt och gjorde kort så fick jag spillbitar över och gjorde en mini-lo på min underbara brorsdotter! Jag gjorde LO'n med ett A4 som jag vek på mitten så LO'n kan stå själv.
image119

En lite Karl har blivit född och vi åkte till honom med en liten present och ett kort. Kortets bakgrundpapper har jag gjort själv med hjälp av Twinklings.
image120

Här kommer en DT - layout för juli månad

Jag har scrappat en LO med knappar som dominerande dekoration. Innan utskrift har fotot fått en extra inramning med hjälp av Photoshop. I övrigt har jag skvätt med röd twinkelfärg innan jag gjorde något annat på cardstocken. Rubriken är avritad från chipboard på Li´l Davis härliga stjärnpapper.

image116