Prima primapapper...

...fick vi i våra DT-påsar. En LO t till fick det bli av dom. I början av månaden genomförde jag EFTI, dvs ett foto i timmen för att dokumentera dagen (jättekul!!!). Nu har jag använt några av fotona för att göra en LO. Pappret var så fint med en ram av swirlar och rosor så det fick förbli helt med lite svarta och creme-färgade detaljer. Rub on är från Basic Grey och blommorna från Prima.

Sen fick jag härliga papper med barntema från Creative Imagination också. Jag fick vatten-feeling av det vågiga mönstret och letade fram ett badfoto från sonens första år och klippte ut text och ubåt. Stämpeln (anteckningsblocket) är en riktig trotjänare från Inque Boutiqe, sk See D's, cleardetaljerna är från Fancy Pants och i mitten av primablomman sitter en STOR brad från Bazzill.Fina skor!

Titta vilka fina skor som trippade in till mig på Annas Scrapbooking i dag! Det är Diane som lagt beslag på den bruna kulören igen;-)
Biljetten kommer från Tim Holtz.

Layouter som får en att dra på smilbanden

Visst är det roligt med foto som får en att skratta eller dra upp leendet till öronen!
Likaså bilder som ser ut att vara något helt annat än vad det egentligen är!

Denna gången fick jag glasbeads av Anna och har bara använt genomskinliga innan, men dessa var ljusblå!
Likaså cirklar i filt.

Jag la det i vattenpölen på ena fotot och drog en riktigt tjock limsträng på andra. (se närbild)
Det sista blev riktigt bra!

På min LO "Livvakt!?" är det så att min fosterdotter precis avslutat sin säkerhetsvaktsutbildning och visst syns det! :-D

På min andra LO "Sicken busunge" så har min äldsta dotter tröttnat på att cykla och upptäckt något mycket roligare!
Dekorationerna har jag klippt ur det mönstrade pappret och placerat på 3D-kuddar.

Hoppas att bilderna fick er att le och att ni blev inspirerade till något nytt, ni inte provat tidigare eller glömt!

De mönstrade papperna är från "Creative imagination" och "Prima Marketing inc."Närbild på glassbeadsen och filtcirklarna:
I ord & bild.

En bild säger mer än tusen ord. Ett barn beskrivs med för få ord tycker jag. Därför skrev jag ner de ord jag kom på för stunden när jag tänkte på mina barn och klistrade upp orden på en LO. Orden är utskrivna på vellum från Inkido, utstansat är från Quickutz nappflaskedie till Revolution och stämplar är från Inque Boutique. Jag har doodlat på frihand och skrivit lite på kanterna.


Stämplarna på detta kort är även de från Inque Boutique. Papper från Fancy Pants och Basic Grey. Biljetten med hjärtat är från Jenni Bowlin & blommorna från Prima:

DT-kort

Denna månad fick jag en hög med underbara papper från Prima och Creative Imagination samt en påse Just the Edge från Bazzill full med fint orange scalloped borders. (Anglicismerna haglar! LOL) Dessutom fick jag med en utmaning: Att utifrån ett papper från Prima och ett från Creative Imaginations skapa ett välkommen till världen-kort som inte fick vara det minsta puttinuttigt.
Det var kul och SVÅRT - Tack Sara! Knapparna är clear buttons från Foof-a-la och hjärtat är en die från Provo craft.

Sen har jag torrembossat med min Cuttlebug. Det blir ju helt magiskt resultat. Varför har jag inte gjort det förut??? Stämplarna är från Magnolia och Fiskars. Hjärtat är grungeboard målad med akrylfärg och övertäckt med Crackle Accent.

Ett sista kort innan jag åker på semester. Det underbara pappret är från Prima, dubbelsidigt med ett vackert brunt mönster på baksidan. Inte helt lätt att sätta saxen i inledningsvis... Men sen kom jag på att jag faktiskt kan skaffa mer! Under vellumet sitter ett bokmärke instucket. En liten sommarpresent så här i början av semestern när man har tid att läsa
.

Favorit i repris!

På forumet har vi en swap där man skickar kort till två lottade personer i swappen och denna månad var jag en av de lyckliga:-)
I min brevlåda har jag fått många härliga kort och det är inte färdigt än. Ljuvligt!!
Se vilka fina kort som kommit de senaste dagarna:

Grattiskort.

I dag fyller svärfar år och här ser ni kortet jag gjort till honom. Papper är från Prism, Fancy Pants och Sassafraslass. Utstansat från Quickutz och stämpeln är från Inque boutique.

Bröllop!

I morgon gifter sig Tomas och Fredrika och deras bröllop går i orange!
Wow vad häftigt!!!!!!!!!!!!!!
Här nedan är två bröllopskort som jag gjort till bröllopet.
Stämplarna är från Inkido och Cherry Art pie.

Dop!

Har suttit och pysslat lite med en doppresent nu under sommaren när jag har lite ledigt. Här nedan ser ni några lo´s från albumet och ett dopkort:

Denna lo har min sju-åring gjort :-)

Mer dop!

Ännu ett jätteenkelt inbjudningskort till sommarens dop eller namngivningskalas. Jag har lekt lite med min Japanese Screwpunch och det blir riktigt fin effekt att göra lite hål på väl valda ställen. Det mönstrade pappret är från Inkido liksom stämpeln och blommorna är fina Prima.

En hel del scrapbitar har det blivit som rest av kortmakandet och dem har jag använt för att göra ett "lapptäcke" vilket jag tyckte passade bra eftersom sonen ligger på ett. De mönstrade pappren är DCWV och cleardekorationerna från Fancy Pants. Titeln är gjord av American Crafts Thickers.

Ha en riktigt härlig sommar - sol och bad är bra, men regn och scrappande är inte så illa det heller!