Månadsutmaning feb-08

Nu drar Annas Scrapbooking ingång månadsutmaningarna!

Varje månad kommer ni få ett ord och detta ord får ni tolka precis hur ni vill!
Ni ska nämligen ta ett foto(eller flera) av månadens ämne och scrappa något med hjälp av dessa foton.
Designteamet och jag turas om och välja ett ord och skapa något för att inspirera er.

Ladda upp erat bidrag i galleriet under utmaningar och månadsutmaningar så är ni med i utlottningen av Love Shapes från Quickutz. Senast 29/2 2008 kl 23:59.

Denna månads ord: Kallt! Det kan vara en känsla, en maträtt, en upplevelse, naturbild osv.
Lycka till!

Bilderna är tagna av Roger Ohlsson:
image353image354

Jag gjorde ett album med hans fina foton och skrev ut fakta om is och klistrade in i "En bok om is":
image355image356image357

Spännande tid!

Nu är det mycket som händer på Annas Scrapbooking! Vi åker på diverse mässor för att inhandla varor och få mer inspiration. Detta gör att vi blir mer kreativa och butiken fylls med mer och mer nyheter.
Här nedan ser ni vad vi har hittat på:

Här har Heléne gått lös på en fjärilsdie till Revolution från Quickutz. Hon har även använt en hjärtstämpel som du hittar om du söker på: IB See Ds 8x13cm Love Grows Mini (ligger under Nyheter i e-butiken).
image347

Jag har även fått en utmaning från en elak Designteammedlem ;-) Hon kom med en massa färgglatt material och sa att jag skulle göra en LO om en viss Björn. Här är resultatet; tyvärr ville inte kameran samarbeta med mig:
image348

Diane har gjort ett enkelt och fint alla hjärtans dags-kort:
image349

Och slutligen har jag skapat några godbitar till:
image350
image351
image352

Annas Scrapbooking kommer börja med månadsutmaningar med start nästa vecka. Om ni vill vara med så ska ni stå startklara med kameran och erat scrapbookingmaterial ;-) Mer info om det under veckan alltså!
// Anna.

Alla-Hjärtans-Dagskort.

Nu är det dags att börja gör kort till nära & kära igen. Man tar alla chanser man har för att göra kort ;-)
Här nedan har jag prövat två olika typer av pennor på samma stämpel. Det första kortet är färglagt med Promarkerpennor och det till andra är gjort med hjälp av akvarellpennor:
Material är Bazzill, Basic Grey-papper, band och en stämpel från PennyBlack.
image346

Material är Bazzill, papper från Pysselgumman & stämpel från Penny Black.
image345
image343

Hoo! Hoo!!

SassaFrasLass har ju gjort alldeles underbara uggelpapper! Jag "lånade" en uggla från dem och gjorde en stor i filt (ja, det är sant!!). Titeln till layouten spånade  Anna fram före jul och sen har idén legat nånstans i bakhuvudet och mognat. Bebisen i magen har också mognat och snart är det dags!

image342


Fröken Anna ska gifta sig!

Ja, inte jag då utan en annan Anna:-) Anna sa en dag att "Det är så mycket att hålla ordning på!" och då kom jag på att de skulle få detta album så de kan hålla ordning på alla förberedelser.
Jag har klätt albumet med papper från Basic Grey och bundit ihop det med hjälp av Bind-it-All. Utsansat är från Quickutz och stämplarna är från Inkido & Reprint.
image341

När jag inte...

...gått omkring på stan och svängt med min nya snygga gröna kasse har jag scrappat lite. Bland annat en LO om mina förhoppningar om det kommande året (en utmaning jag fått). Jag tog fotot i somras och jag bara ÄLSKAR det och ville hålla övrigt ganska enkelt. 
image338

Sen tänkte jag försöka locka fler ner i recept-swap-träsket med mitt senaste bidrag i den genren. Jag älskar recept och kan inte få nog! Därför är jag på G med att se hur intresset månde vara här på forumet.

image340

Den där laxen är en HÖJDARE! Lovar!


Snyggaste kassen???

Se här vilken fin påse som kommer till en butik nära dig!!!!! Dessa ska anlända till butiken 8/1 2008. Visst är ni sugna på att få en??!!!??
Alla som handlar, i butiken eller e-butiken, får en kasse att förvara tex 12*12 papper i.
image337

ClearkortJag har försökt mig på att göra ett clearkort med hjälp av Hambly overlay. Lite brutal fick man vara för att biga akrylen så att det stannade i hopfällt läge, men när det väl var gjort så fungerade det riktigt bra. (Jag lovar - det tål en hel del!) Heidi Swapp-blomma och en embossad stämpel från Inque och lite qk och lite stickles som fick nyårskortet att glittra något.

image336

image335

GOD FORTSÄTTNING!!!

Scraptoppen

Nu har Annas Scrapbooking lagt till "Scraptoppen" här på sidan. Gå gärna in och rösta genom att klicka på den turkosa bilden här brevid---->>>

Om några dagar kommer något nytt till butiken i Karlstad. Hihihi! Har väntat sedan oktober på detta:-)

Boken om mig - Min stad

image333

image334

Den här dubbellayouten har jag gjort under höstens "Boken om mig" kurs, som för övrigt har varit jätteskojig. Kommer den kursen tillbaka tycker jag definitivt att ni ska ta chansen och gå den!