Sjung om studentens lyckliga...

I helgen satt jag och gjorde kort inför studenten. Det kändes dock lite avlägset när det var 4 grader och spöregn ute, men snart är vi där! Stämpeln är från kortmakaren och finns att köpa hos Anna - visst är han söt den lille klumpen...

image74

image75

Mors dag är i antågande

Jag har gjort ett morsdagkort från de DT-papper jag har för denna månaden.
Stämpeln är från Forma Hantverk och jag har målat motiven med distresser.
Det mönstrade pappret är från DCWV, Glitr boy splats. Bokstäverna har jag stansat med min QK, Katie skinnimini.
I mitten av blommorna och på bokstäverna har jag använt gul Stickles.


image73

Robot eller alien...

I morse så så var det stort pådrag hemma med tårta och paket på sängen för våran 6-åring. Han fick även ett kort med en robot på - trodde jag. Han önskade sig massor av olika robotar och jag gjorde givetvis ett kort med en robot på. Men när han får kortet så sa han:
- Wow ett kort med alien på. Då var jag ju tvungen att säga för mitt självförtroende: - Men är det inte en robot? - Nej du mamma så ser inga robotar ut!!! Så där fick jag.
Jag har i alla fall använt MÅNGA olika Quickutz dies för att få till denna ROBOT! Eller vad tycker ni att den ser ut som ;-)
image72

NYHETER!

Under denna vecka som gått har det kommit in fullt med nyheter i butiken och jag har tagit mig tid att pröva lite av det material som kommit.
Först prövade jag Clear Stampsen som kommit från Quickutz. Det är de bruna blommorna som är i bakgrunden som jag prövat:
image70

Det har även kommit så snygga och färgglada papper från Urban Lilly. Här på denna LO har jag använt ETT mönstrat papper som heter HAPPY - FRIENDS. Skar ut rubriken från själva pappret och la fotot över resterande. Snabbscrappat kan tyckas... Men jag avslutade med Glossy 3D-lack på fjärilarna och siffrorna, så det fick ligga och torka över natten.
Målade sedan en träram svart som jag sätte LO'n i så jag kan hänga upp underverken på väggen.
image71