Scrapevent 2009!

Vilken kreativitet vi har varit med om under helgen! Det scrappades, pratades, skapades nya kontakter, stämplades, skrattade och underhålls massor på Scrapevent 2009 arrangerat av Scraphouse i Helsingborg.
Allt, precis allt var planerat och fixat in i minsta detalj. Imponerande!
Vi möttes på lördags morgon av en proppfull goodiebag med produkter från olika leverantörer och ett häfte med kursbeskrivningar mm i färgtryck.

Första kursen våran grupp hade (det fanns två stycken) var med Åsa Bergstrand även kallad Badanka. Hon är en sprudlande inspirationskälla och kreatör. Vi fick pröva på PAPER PIECING som innebär att man klipper sina dekorationer och figurer. Detta är perfekt för att få bort lite spillbitar. Ha en vass sax! Åsa hade förberett figurer som vi kunde klippa ut men jag ville ha dem lite större så jag klippte på frihand. Det var lite otäckt i början eftersom jag inte är en van klippare;-) Men våga, det är kul!!!!

Kurs nummer två var sponsrad av Basic Grey och som vanligt var det fullt med kursmaterial och utlottningar.

Efter lunch var det Lance Anderson från Rusty Pickle som lärde oss att använda annat än papper till våra projekt:

Har ni chans att gå på en kurs för Lance så är det en upplevelse och en show! Här nedan är han tillsammans med Helena från Scraphouse.

Quickutz bjöd på en nya produkt till glasetsning och nya dies. Gary and Mary är grymma!!!!!


Under lördagskvällen var det ett crop-party med MASSOR av utlottningar och diverse tävlingar. Utlottningarna var helt galna, jag har aldrig sett så många priser någon gång.
Åsa "Badanka" höll ett inspirerande föredrag om kreativitet. Var ifrån man kan få inspiration osv.

-Bjuder man på sina ideér så får man igen det!

Några bidrag till kvällens tävlingar:
Scrapevents maskot Evert kom besök med sina grodfötter och hade gymnastik med oss.
-Förnedringen är total, som Evert själv sa.

Söndagens första kurs hade vi med Jenny Sandberg och hennes nya fina stämplar. Jag gjorde två kort(de är inte klara än):

PRIMA hade en fantastisk kursledare som heter Jen Starr. Hon hade med sig Glimmery Mist från Tattered Angeles, Paintables(akvarellpapper med tryck) och andra dekorationer från Prima. Jag kommer visa det projektet senare när jag är färdig med det. Men Jen hade med sig väldigt fina inspirationsl-LO´s från USA:Innan en avslutande fikabuffé och diplomutdelning var det en färgstark kurs med Gail Pierce-Watne från Making Memories. Vi fick fullt med papper och dekorationer som räcker till ett minialbum och massor där till.


Tack Tack Tack till ALLA kursledare, arrangörer, deltagare och sponsorer. Ni gjorde även detta Scrapevent till en oförglömlig upplevelse och vi ses nästa gång! Kreativitet och ideér är gratis men det är någon som ska se till så vi använder den;-)

Kommentarer
Postat av: ulrika_m

Men åååh! Helt galet vad mycket fint du har gjort och vilka roliga projekt nu fick göra! Jag är ju inte ett DUGG avundsjuk, nääääe då! FÅr boka in nästa års scrapevent helt enkelt, så är det bara.

Postat av: Morfen

Hahahaha, Evert var ju en kalaspingel! Vad roligt du måste ha haft och vad galet mycket fina saker du har skapat. Kramelikram!

2009-04-27 @ 20:38:18
URL: http://morfen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback